ninoki

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

IT obuka


Ako ste prepoznali sebe u ovoj animaciji, onda ili niste obučeni da koristite računar i programe, ili ste loše i površno učeni tome. Jednom rečju, treba Vam kvalitetna i ozbiljna obuka, da bi ste upotrebili računar pre nego zastari i on i programi koje treba da koristite!! Trebamo Vam mi!

Postoji nekoliko interesantnih poređenja Informatike sa ostalim delatnostima. Verovatno većina zna ono vezano za brzinu razvoja - 7 godina za jednu normalnu, i ono u vezi pojeftinjenja računara - da se automobilska industrija tako razvija, svi bi vozili kola klase najboljeg Mercedes modela, sa 2dl dizela na oko 100.000km!

Ali, postoji i jedno drugo, jako važno poređenje: kada bi automobil kupili i vozili ljudi (ne)obučeni za vožnju koliko i novopečeni vlasnici i korisnici računara, vožnja bi u proseku trajala - koji sekund !!

Ovo treba ozbiljno shvatiti, a smatramo da polako raste i svest i kod kućnih, a posebno poslovnih korisnika, i što je važno, kod upravljačkih struktura, da se efikasno korišćenje ne postiže kupovinom manje ili više odgovarajuće opreme, već sticanjem sposobnosti da se ta računarska oprema u što većoj meri iskoristi.

Ne može niko da grdi dete što se samo igra na računaru, kritikuje zaposlene što izbegavaju da sednu za PC (ili se takođe igraju), žali serviserima što se "obrisala sva dokumentacija sa diska", ili da tera programere i da unose podatke - a da pri tom ne želi da odvoji sredstva i vreme za obuku korisnika računara.

Zato ninoki d.o.o. pored delatnosti proizvodnje, prodaje i održavanja računarske opreme i programa, vrši i informatički konsalting i obuku za rad na računarima.

Obuku obavljaju predavači-profesionalci, školovani za određene delatnosti i sa praktičnim iskustvom u primeni svog znanja - jednom rečju stručnjaci iz oblasti u kojoj se primenjuju znanja koja prenose. Tu su inženjeri, web dizajneri, programeri, ... Po potrebi i zahtevu korisnika, za specifične primene angažujemo autoritete iz te oblasti.

Lokacija je idealna - radno okruženje u samoj firmi u kojoj su zaposleni polaznici. Naši predavači, a po potrebi i naša oprema biće na raspolaganju svima u dogovorenim terminima.

Broj polaznika - za sve kurseve ograničen je na najviše 5 polaznika u grupi, naravno 1 polaznik na 1 računar.

Vežbanje - za polaznike kursa postoje termini kada samostalno mogu da vežbaju na računarima.

Cene - važan faktor - prilagođene su našim uslovima, ali i minimumu potrebnom za željeni kvalitet. Sve uplate se vrše žiralno, prema profakturi.

Pored navedenih, stalno se pokreću i nove vrste obuke, što je direktno vezano za interesovanje polaznika.

Testiranje - na kraju obuke, polažu se testovi, čime se stiče pravo na ninoki sertifikat o uspešno završenom kursu. Po potrebi se organizuju i dopunski časovi u tu svrhu.

 

Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.